Partyverhuur

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Ben je op zoek naar een partyservice die meer kan bieden dan alleen eten? Cateringregelen heeft een breed assortiment aan producten, diensten en concepten die uw feest zeker ten goede zullen komen. U kunt terecht voor de standaard partyverhuur zoals statafels en serviesgoed, partytenten en barbecues, tafels en stoelen, terrasverwarmers, en nog veel meer. Daarnaast verzorgen deze bedrijven eventueel ook uw catering op maat. Ideaal wanneer u op uw evenement ook hapjes en drankjes wilt serveren. Verder kunt u kiezen uit veel unieke party-concepten aan zoals een poffertjeskraam, stroopwafelkraam, kebabgrill, ijscokar, espressobar en nog meer leuke en originele catering-concepten.

Kijkt u daarom gerust eens rond op de site om een indruk te krijgen van wat er allemaal is. Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een evenement? Dan zit er zeker iets voor u bij. Heeft u vragen of wilt u een offerte laten maken, neem dan gerust contact met ons op.

Uitgebreide partyservice aan huis

Wat uw wensen voor op uw feest ook zijn, u kunt het online huren. Naast de verhuur van partytools bieden veel cateraars nog een aantal extra diensten aan. Zij leveren uw bestelde producten voor uw deur af (thuis of op een externe locatie). Daarnaast kunt u bij hen ook personeel inhuren. Heeft u bijvoorbeeld geen zin of tijd om zelf achter de barbecue te staan? Het personeel neemt al uw zorgen uit handen. Behalve het transport en personeel bieden zij ook een eindschoonmaak aan (zoals afwassen van bestek, borden, glazen en de BBQ). Tegen een voordelig tarief heeft u geen omkijken meer naar het schoonmaken van de gehuurde producten en party-artikelen na uw feest of evenement.

Wat kan ik allemaal huren voor mijn feest?

Hieronder treft u een overzicht met de verschillende mogelijkheden rondom partyverhuur. Denk aan tenten, springkussens, meubilair en bestek + servies.

  • Tafels en Stoelen
  • Bestek, Servies en Glazen
  • Springkussen huren
  • Partytent huren