Hapjes

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Een feestje thuis? Of een zakelijk event? Heerlijke hapjes laten bezorgen is een vaak gevraagde service. In Nederland zijn er tal van cateraars gespecialiseerd in het bezorgen van hapjes en borrelhapjes voor grote en kleine groepen. Populair is natuurlijk de hapjesschaal met een heerlijke mix van kaas, worst, vlees, vis en borrelhapjes. Vaak zijn er specialiteiten mogelijk zoals tapas, crostini of amuses. Op Cateringregelen.nl vind je snel en eenvoudig een cateringbedrijf in de buurt die de lekkerste hapjes komt bezorgen tegen de scherpste prijs.

Hapjesschalen thuis laten bezorgen

Heb je een feestje of evenement? En wil je de gasten graag verwennen met enkele lekkere hapjes? Zelf regelen kost enorm veel tijd, en is omgerekend erg duur. Dit kun je in veel gevallen veel beter uitbesteden aan een cateringbedrijf dat een expert is op dit gebied. Of je nu hapjes aan huis zoekt voor een verjaardag, uitvaart, een borrel of zakelijk evenement, er is altijd iets wat past bij jouw wensen en budget.

Populaire hapjes om te bestellen
Wanneer je hapjes voor jouw evenement gaat bestellen is het vaak lastig om te kiezen. Wat vinden mijn gasten lekker, en wat past bij het feestje of bij de gelegenheid? En belangrijker: hoeveel hapjes heb ik eigenlijk nodig? Een cateringbedrijf is er om jou hier ook in te adviseren. Het bedrijf kan op basis van jouw omschrijving (soort gelegenheid, aantal gasten, budget) een uitstekende inschatting maken van een hapjesplateaus op maat.

Hoe werkt het bestellen en laten bezorgen?

Omschrijf allereerst voor jezelf zo goed mogelijk de gelegenheid. Is het een feestje, receptie, verjaardag of misschien een uitvaart? Maak vervolgens een goede indicatie van het aantal personen dat komt. Probeer na te gaan hoeveel hapjes je ongeveer per persoon wilt. Dat is soms lastig om in te schatten. Maar bedenk eens dat je zelf op een feestje bent. Wat vind je dan zelf redelijk? 3, 4, of misschien wel 6 of 7 keer een dienblad met lekkere hapjes voor je neus?

Een offerte op maat
Zodra je jouw wensen inzichtelijk hebt gemaakt kan je het offerteformulier gebruiken. Hier vul je zo specifiek mogelijk in wat de bedoeling is. Hierna neemt een cateringbedrijf contact op, en stelt eventueel extra vragen. Vervolgens krijg je een all-in prijs. Dit is meestal inclusief bezorgen.