Italiaans Buffet

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar een Italiaans buffet op locatie? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden en laat je informeren over de prijzen van Italiaanse catering. De Italiaanse keuken is een van de oudste – en een van de lekkerste – cuisines ter wereld. Wil jij je gasten verrassen met een goed buffet? Dan is dit zeker een goede keuze. Het is vaak net even wat anders dan een standaard Hollands Buffet. Denk aan heerlijke carpaccio, buffelmozzarella, vitello tonato, verse pasta, en de lekkerste desserts. Een goed Italiaans buffet is er al vanaf €18,00 per persoon. Vraag nu direct vrijblijvend een offerte op bij een van de aangesloten cateraars. 

  • De Italiaanse keuken is een van de meest veelzijdige en lekkerste cuisines ter wereld
  • Verschillende cateraars bezorgen Italiaanse buffetten of lunches bij jou aan huis, of op een andere locatie
  • Ideaal voor een receptie, bruiloftsfeest, jubileum, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid
  • Populaire gerechten zijn Prosciutto, parma ham, salami, verse pasta, spaghetti, pizza, Insalata caprese, tapas, enzovoort
  • Het heeft enige overlap met de bekende en populaire Spaans buffetten

Italiaanse cateraar aan huis

Wil jij jouw gasten verwennen met een heerlijk buffet? Kies dan voor een professionele cateraar aan huis. Verschillende bedrijven bieden complete Italiaanse buffetten aan huis. Deze kan je (online) geheel naar eigen wens samenstellen. Je kiest dus zelf wat voor eten en drinken er allemaal bij het buffet komt. Je kunt kiezen voor een basic buffet (circa €15,00 p.p), maar je kunt ook flink uitpakket met bijzondere Italiaanse delicatessen. Kalfsfiletrolletjes gevuld met parmaham of Ossenhaas Pizzaiola. Dan ga je qua prijs ook iets omhoog, reken zo tussen de €25,00 en €30,00 p.p. 

Buffet op locatie

Vier je elders een feestje? Bijvoorbeeld in een partycentrum of op een feestlocatie? Ook in dat geval kan je kiezen voor een Italiaans buffet op locatie. Vaak ingezet bij een bruiloft of bedrijfsfeest. Cateraars kunnen namelijk overal leveren. Het enige wat zij nodig hebben is een aantal tafels om het buffet op te presenteren. Op die manier tover jij dus elke locatie om tot een locatie voor een geslaagd Italiaans etentje. Laat jouw gasten genieten van lasagne, pasta carbonara, macaroni, gehaktballetjes in tomatensaus, pizzapunten, carpacciosalade en nog veel meer typisch Italiaanse lekkernijen. 

Wat is een Italiaans buffet?

Een Italiaans buffet is een manier om verschilende Italiaanse gerechten te serveren aan gasten. Gasten kunnen zelf kiezen wat en hoeveel ze willen.

Wat kost een Italiaans buffet?

Dat hangt af van de wensen. Een basisbuffet kost ongeveer €15,00 per persoon. Wil je wat meer luxe en exclusieve gerechten? Dan kost het ongeveer €25,00 per persoon.

Wat voor gerechten kan ik verwachten?

Denk aan typisch Italiaanse delicatessen zoals Italiaanse aardappelsalade, parma ham met meloen, stokbrood met kruidenboter, caprese salade, carpaccio, pizza, verse pasta, lasagne, enzovoort.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van Italiaanse catering is dat alles wordt verzorg. Jij hebt nergens meer omkijken naar. Gasten kunnen zelf bepalen wat ze willen eten, en hoeveel. Kortom: een compleet verzorgde maaltijd tegen een vaste prijs per persoon. Alles wordt netjes bezorgd en ook weer afgehaald, je hoeft zelfs de afwas niet te doen.