Hollands Buffet

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Een van de meest gekozen buffetten is natuurlijk het Hollands buffet. Rundvleessalade, aardappelsalade, witlof met ham en kaas, aardappelgratin, varkenshaas, stoofpotje, beenham, rollade: het zijn allemaal lekkernijen die je vaak terugzien bij Hollandse catering. Gasten kunnen zelf kiezen wat ze willen opscheppen, en hoeveel. Ben jij zelf op zoek naar zo’n Nederlands buffet? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest? Op deze pagina lees je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten. 

 • “Hollands” is een van de meest gekozen buffetten
 • In dit arrangement vind je typische lekkernijen die eigenlijk iedereen graag eet
 • De kosten liggen zo tussen de €15,00 – €25,00 per persoon, afhankelijk van de gekozen gerechten en het aantal personen
 • De cateraar kan alles warm of koud bezorgen en komt het ook weer afhalen
 • Inclusief borden, bestek, servetten. Kortom een all-in prijs per persoon

Hollands buffet aan huis bestellen

Heb je thuis een feestje? Bijvoorbeeld een verjaardag, of verwacht je om een andere redenen veel gasten? Misschien wil je hen wel verwennen met een lekker buffet. Iedereen is dol op lekker eten. En een buffet is vaak een heel laagdrempelige en fijne manier om samen aan tafel te gaan. Niet lang wachten, je kunt zelf bepalen wat je eet, en je kiest ook zelf hoeveel je opschept. Daarnaast spreek je veel verschillende mensen omdat je niet de hele tijd aan tafel zit, maar ook langs het buffet loopt. Een Hollands Buffet aan huis bestellen is in die zin eigenlijk altijd een goed idee. De gerechten zijn laagdrempelig; iedereen ken het wel. Hoe ziet zo’n Nederlands buffet er dan uit? Hieronder vind je een aantal typische gerechten. Zoek je iets anders? Bekijk dan ook de Chinese buffetten of bekijk de mogelijkheden voor Duitse catering.  

Koude gerechten

 1. Rundvleessalade
 2. Aardappelsalade
 3. Pastasalade
 4. Stokbrood met kruidenboter
 5. Boerenpaté met cranberrycompôte

Warme gerechten

 • Tomatensoep met balletjes
 • Kiprollade
 • Gehaktballetjes in zoetzure saus
 • Varkenshaas in champignonsaus
 • Beenham met honing-mosterd saus
 • Aardappelgratin
 • Patat
 • Gegrilde groenten van het seizoen
Wat is een Hollands Buffet?

Een Hollands Buffet is de perfecte manier om jouw gasten lekker en gevarieerd eten aan te bieden. In zo’n Hollands buffet vind je typische Nederlandse gerechten die jong & oud lekker vinden.

Hoe ziet een Hollands buffet eruit?

Het is een mix van koude- en warme gerechten. Denk aan verschillende salades en stokbrood met kruidenboter, met daarbij vleesgerechten zoals rundvlees, varkenshaas, beenham, rollade en eventueel vis- en vegetarische gerechten.

Wat kost zo’n buffet?

Een Hollands buffet is relatief goedkoop. Reken op een bedrag tussen de €15,00 tot €22,50 per persoon. Dit is ook afhankelijk van het aantal personen en de gekozen gerechten.

Kan dit ook bij mij thuis worden bezorgd?

Ja, dit buffet is ook ideaal om thuis te laten serveren. De cateraar kan alles warm of koud bezorgen en levert het inclusief borden, bestek, servetten, opscheplepels en opwarmschalen. Op die manier tover je elke locatie om in een gezellige ruimte waar jouw gasten kunnen eten.