Duits Buffet

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

De Duitse keuken is natuurlijk ontzettend populair in Nederland. Sauerkraut, bratwurst, schnitzel en kartoffelsalat zijn lekkernijen die we in Nederland graag eten. Wil jij jouw gasten trakteren op dergelijke Duitse lekkernijen? Dan is een Duits buffet een uitkomst. Hiermee serveer je een selectie van de lekkerste Duitse gerechten in een lekker en toegankelijk buffet waar iedereen kan pakken wat hij of zij wil. Weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

 • Het Duits Buffet is nog altijd onverminderd populair in Nederland
 • Jägertopf, Bratkartoffeln, Bratwurst mit curry, Sauerkraut zijn typische lekkernijen van onze Oosterburen waar wij Hollanders gek op zijn
 • Een buffet is een ideale manier om jouw gasten al deze lekkernijen voor te schotelen
 • Het voordeel is dat de cateraar alles netjes komt bezorgen (warm of koud), en ook weer komt afhalen
 • Iedereen kan zelf kiezen wat en hoeveel hij/zij pakt

Duitse buffetten aan huis laten bezorgen

Heb jij binnenkort wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest? Of misschien zoek je een lekkere oplossing voor een apres ski party of ander winteres feestje. Voor al deze gelegenheden is een Duits buffet een perfecte oplossing. Schnitzel, bratwurst, krieltjes met spek en ui, himmel und erde (de Duitse variant van hetebliksem): het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wat betreft kosten moet je rekening houden met ongeveer €17,50 – €22,50 per persoon. Dit is afhankelijk van het aantal personen en de gekozen gerechten.

De cateraar zorgt overal voor
Een Duits buffet bestellen en laten bezorgen is mogelijk bij verschillende cateringbedrijven door heel Nederland. Zij bezorgen alle gerechten warm of koud bij jou thuis, of op een andere gekozen locatie. Je ontvangt ook warmhoudbakken, servies, bestek, servetten, enz. Eventueel kan je het arrangement uitbreiden met een drankenbuffet en/of desserts.

Welke gerechten zitten er in zo’n buffet?

Een Duits Buffet bevat voor ons Hollanders veel herkenbare gerechten. Hieronder vind je een overzicht met typische gerechten van onze Oosterburen die je kunt aantreffen. Natuurlijk is er in overleg met de cateraar veel meer mogelijk, maar het geeft een indicatie.

 • Krauterbutter (kruidenboter)
 • Kartoffelsalat
 • Bayerische wurstsalat
 • Herzhafter spätzlesalat
 • Jägertopf (jachtschotel)
 • Bratkartoffeln
 • Hünherfricassee
 • Braadworst
 • Sauerkraut
Wat is een Duits Buffet?

Een Duits Buffet bevat een selectie van typisch Duitse gerechten zoals kartoffelsalat, schnitzel, bratwurst en sauerkraut. Gasten kunnen zelf kiezen wat en hoeveel ze willen opscheppen. Een toegankelijke en leuke manier om samen te eten en te genieten van Duitse specialiteiten.

Wat zijn de kosten per persoon?

Reken op een bedrag tussen de €17,50 tot €22,50 per persoon. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, de gekozen gerechten en eventuele extra’s.

Welke alternatieven zijn er?

Naast een Duits menu kan je ook kiezen voor Hollands of Oostenrijks. Wil je iets anders? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Italiaans of Spaans buffet. Dit zijn vaak net iets meer bijzondere gerechten.

Kan het bij mij worden thuisbezorgd?

Ja, de cateraar kan het complete buffet bij jou (warm) bezorgen. Zo heb jij jouw eigen locatie binnen mum van tijd omgetoverd tot een heerlijke eetruimte. Eventueel kan de cateraar ook extra’s zoals borden, servies, servetten en dranken leveren.