Over Ons

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Over Ons

Cateringregelen.nl is ‘de’ website met alle informatie over catering en cateraars. We verzamelen de beste buffetten, lekkerste hapjes die bezorgd kunnen worden en verschillende opties voor de partyservice. Of je nu een tuinfeest organiseert, een BBQ in de buurt of een jubileum wilt vieren in een restaurant; een lekkere maaltijd mag dan niet ontbreken. Via cateringregelen.nl kan je eenvoudig en snel een catering offerte aanvragen voor een scherpe prijs.

Wie zijn wij

Vanuit Zwolle (Overijssel) wordt er sinds 2018 gewerkt aan een nieuwe platform voor het bestellen van catering. Op dit moment begeven we ons nog in de beta-fase. We testen waar klanten behoefte aan hebben, op welke manier ze een buffet of bbq willen bestellen en welke partners we daarvoor willen aanhaken. Onze missie is om catering overal in Nederland toegankelijk te maken middels eenvoudige bestelmodules en transparantie prijzen. Er wordt op dit moment gewerkt aan dit project met een klein team. Tips en suggesties zijn altijd welkom.

Wat doen wij

Op dit moment (juni 2024) werken we hard aan het aanleggen van een database met alle cateraars van Nederland en de verschillende mogelijkheden die ze bieden. Denk daarbij aan koude buffetten, warme buffetten, BBQ’s, tapas, hapjesschalen, partyservice verhuur en nog veel meer. Wij schrijven goede kwalitatieve blogs en inhoudelijk informatie over deze onderwerpen. Zo kan je bij ons terecht voor goed info over wat er allemaal komt kijken bij het bestellen van catering via internet. Zo ben je altijd goed voorbereid en vergeet je niks.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor fulltime of parttime medewerkers. Wel zijn we altijd op zoek naar stagiaires op het gebied van Marketing, Communicatie en Voeding & diëtetiek. Zowel MBO niveau 4 als HBO stagiaires. Een open sollicitatie kan worden verstuur naar werkenbij@cateringregelen.nl. We proberen zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie te sturen.

Kantoor, bezoekadres & postadres

Op dit moment wordt er door meerdere mensen gewerkt aan cateringregelen.nl. Dit team werkt vanuit een kantoor in Zwolle. Helaas is dit geen bezoekadres. Post en ander materiaal kunnen worden verstuur naar onderstaand adres. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen via email.

Cateringregelen.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Mail: info@cateringregelen.nl