Taarten

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Heb je iets te vieren? Waarom niet met prachtige taart? Er zijn vele soorten lekkere taarten te bestellen via internet, voor allerlei soorten gelegenheden (verjaardagen, bruiloften, afstudeerfeestjes, jubileum etc). Van kindertaarten tot champagnetaarten, van fruittaarten tot chocoladecreaties: het aanbod is enorm bij de cateraars.  Je kan online binnen enkele minuten een heerlijke taart bestellen in ieder gewenst thema, in vele verschillende kleuren en smaken. Via internet zijn deze taarten een stukje goedkoper dan bij een reguliere banketbakker. Waarom? Omdat er vrij veel concurrentie is en gespecialiseerde bakkerijen tegen veel lagere prijzen kunnen leveren dan de banketbakker op de hoek. Je zoekt een prachtige taart uit, bestelt deze en indien gewenst wordt de taart de volgende dag al thuisbezorgd.

Bruidstaart

Ga je trouwen of vier je een jubileum? Dan hoort daar natuurlijk een bruidstaart bij. Je gasten kunnen dan tijdens de receptie genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart of mooi opgemaakte gebakjes. Je kunt zelf bepalen met welke smaken er gewerkt moet worden. Als basis neemt men altijd het aantal personen. Bestel je een taart voor 10 personen, dan krijg je 1 laag. Bestel je een taart voor 30-50 personen dan kun je wel 3 of 4 lagen krijgen. Tevens is het steeds populairder om een ijstaart te serveren. Ook dit kan tijdens een bruiloft / trouwerij de show stelen.  Tip: op onze site vind je de beste cateraars in Nijmegen, Arnhem en veel andere plaatsen. 

Verjaardagstaart voor kinderen & volwassenen

Een verjaardag? Een feestdag of iets anders te vieren? Er zijn kindvriendelijke taarten voor allerlei soorten gelegenheden.  Een speciale kindertaart met een Harry Potter, Spiderman, sportclub, spelletjes of merk-thema, ze zijn allemaal binnen een dag, hooguit enkele dagen te verkrijgen. De taart wordt na de bestelling gebakken door een echte banketbakker. Er worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt. Als de taart klaar is, wordt deze zo snel mogelijk bezorgd aan huis. Je weet dus dat de verjaardagstaart die je besteld altijd vers is. De banketbakker begint namelijk pas met het bakken na je bestelling (maatwerk dus).

Persoonlijke taart met foto bestellen?
Het is ook mogelijk om een foto op te laten nemen in het ontwerp, aangevuld met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst. Zo wordt de traktatie een stuk persoonlijker en feestelijker. Ook kan je een kaart of briefje laten toevoegen aan de bestelling. Heb je hele speciale wensen? Bijna alles is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. Wil je toch liever cupcakes, macarons, gebak of gewoon een lekkere vlaai? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij de online taartenwinkel.


Hoe snel wordt een taart bezorgd aan huis?

In bijna alle gevallen is het zo dat de bestellingen die voor 12:00 uur worden gedaan de volgende werkdag al bezorgd kunnen worden. Als de taart klaar is kan deze overal in Nederland worden bezorgd binnen 24 uur. Ook zijn er meerdere afhaalpunten (pick-up-points) waar een bestelling kan worden afgehaald. De bezorging gebeurd met speciale bakken waardoor de taart natuurlijk niet kapot gaat of beschadigd.