Bruiloft Catering

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan wil je natuurlijk dat het eten en drinken op zo’n dag tip-top geregeld is. Lekkere hapjes, taart, voldoende drinken en een heerlijk buffet om maar wat te noemen. Professionele bruiloftscatering is dan iets wat je zoekt. In Nederland zijn er tal van bedrijven die dit voor jullie kunnen organiseren. Op jouw eigen unieke locatie, of bijvoorbeeld in een feestzaal van de cateraar zelf. Op deze pagina vind je er meer informatie over!

Hoe ziet jullie dag eruit?
Jullie gaan binnenkort trouwen. Op zo’n dag wil je jezelf en jouw gasten natuurlijk in de watten leggen. Een cateraar kan dit voor een groot deel uit handen nemen. Een luxe vijfgangen-diner, walking dinner/lopend buffet, een gezellige food truck, een lunch, een bruidstaart? Niets is te gek, en vrijwel alles is te regelen. Lekker eten en voldoende drinken, dat is belangrijk op een bruiloftsfeest. Het is vaak ook iets wat gasten zich nog goed kunnen herinneren aan een bruiloft.

Een buffet voor een bruiloftsfeest op locatie

Veel bruidsparen kiezen voor een warm buffet. Na de ceremonie en een gezellige borrel hebben de gaste natuurlijk trek. En hoe leuk is het als gasten zelf langs een buffet kunnen lopen en zelf een keuze kunnen maken uit de lekkerste soepen, salades, vlees, vis, vega en desserts? Kies daarom voor bijvoorbeeld een koud-en-warm buffet. De cateraar kan natuurlijk rekening houden met individuele allergieën van gasten van de bruiloft.

  • Een warm/koud buffet is de meest populaire optie op een bruiloftsfeest
  • Gasten kunnen zelf opscheppen en kiezen wat ze lekker vinden (walking dinner)
  • Zo’n buffet kun je in samenspraak met het cateringbedrijf helemaal naar wens samenstellen
  • Inclusief soep, brood en dessert
  • Een buffet kan indien gewenst ook op een eigen locatie geserveerd worden
  • Ook populair is de barbecue. Zelf bakken, of laat dit door een van de medewerkers doen
  • Op deze website vind je ook meer info over hapjes voor een housewarming of een gezellig buurtfeest met eten en drinken

Een huwelijksdiner

Zoek jij een chique en luxe manier om jouw gasten te verwennen? Je kunt dan ook kiezen voor een huwelijksdiner. In dit geval worden gasten aan tafel bediend. Eventueel kunnen ze kiezen van een kleine menukaart. Dit is vaak een iets duurdere manier dan het eerder besproken buffet. Maar het is wel een heel unieke manier om samen met jouw gasten te eten, en te genieten van jouw huwelijksdag.

Wat komt er nog meer kijken rondom jouw de bruiloft wat betreft eten en drinken?

Het diner of het buffet is natuurlijk niet alles. Bruiloft catering betekent meestal ook een lunch bij ontvangst, of koffie met gebak. Verder kun je kiezen voor een bruiloftstaart en natuurlijk borrelhapjes voor het avondfeest. Vraag nu een offerte aan, en maak een afspraak met een van de geselecteerde cateringbedrijven om van jouw bruiloft een onvergetelijk feest te maken.