Housewarming

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Een nieuw huis? Dat wil je natuurlijk vieren met vrienden en familie! Want jij bent natuurlijk trots op de nieuwe woning. Bij zo’n housewarming hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Housewarming catering kan je hierbij helpen! In Nederland zijn er tal van professionele bedrijven die bijvoorbeeld hapjesschalen of complete buffetten aan huis bezorgen, en ook weer ophalen. Jij kunt het helemaal inrichten zoals jij het voor je ziet. Een gezellig feestje in de woonkamer met lekkere hapjes en drankjes? Of een groots feest in de tent inclusief partytent en buffet? Het is allemaal mogelijk. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden rondom goedkope housewarming catering.

Hapjes aan huis voor een housewarming

Veel mensen die net een nieuwe woning hebben gekocht of gehuurd houden een housewarming. Een feestje waar je vrienden, familie, buren, collega’s uitnodigt en jouw huis kunt laten zien. Vaak organiseren we zo’n feestje ’s avonds. Het is dan fijn als je jouw gasten ook een beetje in de watten kunt leggen. Bijvoorbeeld met lekkere hapjes en drankjes. Misschien verwacht je best veel mensen, en heb je eigenlijk geen zin om alle hapjes zelf te maken. En misschien heb je ook niet zo’n zin in een frituurlucht in jouw nieuwe huis. In dat geval bestel je eenvoudig online een hapjesschaal.

Een kok aan huis om jouw nieuwe huis te vieren?

Misschien wil je jouw housewarming iets kleinschaliger aanpakken, alleen met je beste vrienden en familie. Een leuk idee kan dan zijn om te kiezen voor een kok aan huis. Deze kok kan in jouw nieuwe keuken een heerlijk diner klaarmaken. Dit is natuurlijk de ultieme beleving en een erg gave manier om een nieuwe woning te vieren. Cateraars voor een housewarming bieden verschillende mogelijkheden. Van een (eenvoudige) hapjesschaal tot aan een buffet of een compleet 3-gangen diner. Laat je informeren en vraag vrijblijvend een offerte op! Op onze website vind je ook uitgebreide informatie over catering voor een buurtfeest of een gezellige high-tea.