Buurtfeest

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Organiseren jullie binnenkort een buurtfeest? Met de hele straat genieten van lekker eten, activiteit en ontspanning? Bij zo’n burendag hoort natuurlijk ook lekker eten en voldoende drinken. Verschillende cateringbedrijven kunnnen helpen met bijvoorbeeld een volledig georganiseerde buurtbarbecue, een heerlijk buffet, uitgebreide hapjes, tapas en voldoende drinken voor jong en oud. Op deze pagina lees je meer informatie over de mogelijkheden rondom catering voor buurtfeesten.

  • Veel wijken en straten organiseren elk jaar een buurtfeest
  • Meestal gaat dit in de vorm van een straatbarbecue
  • Op een informele manier jouw buren op een andere manier leren kennen
  • Een cateringbedrijf kan de gehele BBQ of een buffet regelen
  • Ook een idee: een compleet verzorgd tuinfeest

Buurtbarbecue

In veel regio’s in Nederland wordt elke zomer een straatbarbecue geregeld. Een leuke manier om jouw buren eens op een andere manier te leren kennen. In informele sfeer genieten van een drankje, vlees van de BBQ terwijl kinderen spelen op het springkussen. Zo’n buurt-BBQ (of misschien een keer een high-tea) vergt best wat organisatie. Hoeveel mensen komen er? Hoeveel eten mensen gemiddeld? Wat regelen we voor de kinderen? Verschillende cateringbedrijven door heel Nederland zijn hierin gespecialiseerd. Op basis van het aantal mensen, de wensen en het budget komen zij met een voorstel op maat. Dat is dan vaak inclusief BBQ/Buffet, drankjes, eventueel tafels/stoelen en natuurlijk een springkussen voor de kinderen.

Geniet van een buffet met de hele buurt

Waar je ook voor kunt kiezen is een handig en gezellig buffet. De cateraar bezorgt dan een ruim assortiment met bijvoorbeeld brood, soep, salade, vlees, vis, vegetarische hapjes en eventueel desserts op locatie. Dit kan allemaal in warmhoudbakken geleverd worden. Op die manier heb je dus in een keer alles klaar staan voor de hele buurt. Nadat het buurtfeest voorbij is haalt de cateraar alles weer op. Je hebt dus ook geen gedoe met opruimen en afwas. Het is natuurlijk wel een iets duurdere oplossing dan alles zelf regelen. Maar in de praktijk zie je vaak dat een select aantal mensen heel druk is met de organisatie van zo’n burendag, en er onder aan de strep nog best druk mee is. Schakel dan een cateringbedrijf in voor jouw buurtfeest of BBQ en laat alles regelen!