Tuinfeest

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Ga jij een tuinfeest organiseren voor vrienden en familie? Bijvoorbeeld om jouw verjaardag te vieren, voor een receptie, of gewoon zomaar? Een tuinfeest is altijd een goed idee! Zeker in het voorjaar en de zomer is het een heerlijke ontspannen manier om mensen te ontmoeten. Bij een goed tuinfeest hoort natuurlijk een verfrissend drankje en voldoende hapjes. Wat dacht je van een zomers buffet, of een compleet georganiseerde barbecue? De mogelijkheden zijn enorm. Op deze pagina informeren we je over de mogelijkheden van catering voor een tuinfeest.

  • Tuinfeesten zijn enorm populair. Steeds vaker kiezen we ervoor om buiten een feestje te organiseren
  • Populaire gelegenheden zijn de verjaardag, een buurtfeest, een bedrijfsfeest, bruiloft of gewoon omdat het kan
  • Bij een goed tuinfeest horen lekkere drankjes, hapjes, eventueel een buffet en natuurlijk zaken als een biertap, servies, glazen, partytenten, statafels, stoelen, etc.
  • Een cateringbedrijf kan dit allemaal uit handen nemen. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw buitenfeest

De catering bij een tuinfeest laten verzorgen

Wie een tuinfeest organiseert moet wel het een en ander regelen. Bier, wijn, frisdrank, hapjes, een buffet, glaswerk, statafels, tenten, muziek, enzovoort. Veel dingen zul je zelf wel kunnen regelen. Maar als het om eten & drinken aangaat is het toch wel fijn als hier een professionele cateraar bij helpt. Verschillende cateringbedrijven in Nederland zijn gespecialiseerd in het verzorgen van dit soort tuinfeesten. Zij zorgen dat alles netjes voor elkaar is: drinken, hapjes, een buffet. Maar ook zaken zoals tenten, glazen en vertier voor kinderen kan geregeld worden. Op die manier heb jij dus helemaal nergens meer omkijken naar.

Een barbecue in de tuin

Het voorjaar en de zomer zijn natuurlijk ook perfect voor een barbecue in de tuin. Zo’n tuinfeest kan je dan ook perfect combineren met een BBQ. Je kunt een compleet BBQ-arrangement, inclusief BBQ en eventueel personeel inhuren bij een cateraar. Zij komen alles netjes op tijd bij jou bezorgen en kunnen dus ook voor jouw gasten bakken. Als je het leuk vind kan je dit natuurlijk ook zelf doen. Je kunt het helemaal naar eigen wens samenstellen. Met of zonder drankjes, met of zonder brood, enzovoort. Op deze manier zou je bijvoorbeeld ook eens een receptie met hapjes en drankjes kunnen insteken. Bekijk ook onze mogelijkheden rondom buffetten voor oud en nieuw.

Slecht weer? Dan kan de cateraar natuurlijk (extra) tenten regelen. Is het toch niet zo wam al gehoopt? Dan kan het bedrijf jou uit de brand helpen met terrasheaters. Kortom: kies voor een vakkundige cateraar en je weet zeker dat jouw tuinfeest een succes wordt!