Catering Oud en Nieuw

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Nog heel even, en dan is het alweer zo ver: Oud & Nieuw. Voor veel Nederlanders betekent dat gezellig samen met vrienden het oude jaar uitzitten. Natuurlijk met een leuk TV-programma, spelletjes, vuurwerk maar uiteraard ook met lekker eten en drinken. Heb jij deze jaarwisseling vrienden en/of familie uitgenodigd? Dan wil je het liefst geen stress in de keuken. Het is fijn als iedereen optimaal kan genieten van deze laatste avond van 2024. Bij verschillende cateraars kan je heerlijke hapjesschalen en buffetten bestellen, speciaal voor oud & nieuw. Alles netjes bij jou thuisbezorgd en ook weer afgehaald. Hoe makkelijk is dat?

  • De jaarwisseling is voor veel Nederlanders een gezellige avond met vrienden en familie
  • Naast spelletjes doen, de TOP 2000 luisteren en bijkletsen hoort hier natuurlijk ook lekker eten en drinken bij
  • Dit jaar geen zin om zelf van alles te regelen? Schakel dan de oud & nieuw catering in
  • Je hebt keuze uit heerlijke hapjes, tapas, buffetten en nog veel meer
  • Zo geniet jij zorgeloos van deze laatste gezellige avond van 2024

Hapjes aan huis laten bezorgen voor oud en nieuw

Komen jouw vrienden en/of familie dit jaar gezellig bij jou het oude jaar uitzitten, en proosten op het nieuwe jaar? Verwen jouw gasten deze oudejaarsavond met de lekkerste hapjes. Zo’n complete hapjesschaal kan je gewoon thuis laten bezorgen. Bomvol met heerlijke hapjes zoals gevuld ei, stokbroodjes, kaas, worst, gehaktballetjes, zalm, kipspiesjes, toastjes, salades, en ga zo maar door! Online kan je jouw oud en nieuw hapjesschaal helemaal zelf samenstellen en bij je thuis laten bezorgen. Het kan zo de koelkast in, en je hebt nergens meer omkijken naar. De kosten van een hapje variëren zo tussen de €0,50 en €1,50, net afhankelijk van wat je kiest. Je kunt natuurlijk ook zelf naar de supermarkt en het zelf regelen. Maar vergeet niet dat ook de kant-en-klare hapjes bij bijvoorbeeld de Jumbo of Albert Heijn niet goedkoop zijn!

Oud en nieuw buffet

Pak jij het oudejaarsdag echt goed aan? Je kunt ook kiezen voor een compleet oud en nieuw buffet. Gasten kunnen dan zelf opscheppen. Je kunt zo’n buffet helemaal zelf samenstellen. Denk aan soep, stokbrood met boter, vlees, vis en vegetarische hapjes, en misschien wel een dessert na? Het voordeel van zo’n buffet is dat je het eigenlijk overal neer kan zetten, en dat gasten zelf bepalen wat en hoeveel ze willen eten. Het is natuurlijk wel wat duurder dan enkel een hapjesschaal. Maar juist als je op tijd begint met het vieren van oud & nieuw (rond etenstijd), dan is het ideaal als mensen wat kunnen opscheppen.

De nieuwjaarsborrel verzorgen

Nadat iedereen is uitgefeest en heerlijk heeft uitgeslapen breekt natuurlijk de eerste dag van het nieuwe jaar aan. En daarbij hoort ook vaak een nieuwjaarsborrel. Soms wordt deze nog even een week uitgesteld. Ook voor zo’n nieuwjaarsborrel kan een cateringbedrijf een hoop werk uit handen nemen. Denk aan het leveren van champagneglazen, champagne, en andere (alcoholvrije) drankjes. Ook voor nieuwjaarsdag is het lekker om een hapjesschaal te laten bezorgen.

Tip: bekijk ook onze informatie rondom catering op een uitvaart of een afstudeerfeest.