Afstudeerfeest

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Ben je geslaagd, en is je diploma binnen? Dan is het natuurlijk tijd voor een afstudeerfeestje! Dit kan je precies zo groot maken als jij het zelf wil. Een gezellige afstudeerborrel, of zit je te denken aan een groot feest? Ook een warm buffet met drankenbuffet hoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Een ding is zeker: je wilt dat jouw vrienden, familie, studiegenoten, buren en andere kennissen een gezellige avond hebben. Als je kiest voor catering voor jouw afstudeerfeest hoef je zelf niet meer veel te doen. Jij hebt immers hard gewerkt om het diploma te halen. Dan kan jij tijdens jouw feestje lekker genieten van de gezelligheid en de mensen.

  • Je diploma behaald? Dan is het tijd voor een afstudeerfeest
  • Dit wil je vieren met vrienden, familie, buren en andere kennissen
  • Misschien heb je zelf geen zin in gedoe? Kies dan voor catering bij jouw afstudeerfeest
  • De cateraar regelt hapjes, drankjes, tapas, of eventueel een warm buffet
  • Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden. Ook zeer geschikt voor een verjaardagsfeest.

Hapjes aan huis voor een afstudeerborrel

Nodig jij vrienden en familie uit voor een gezellige afstudeerborrel? Dan wil je ze natuurlijk ook iets lekkers voorschotelen. Een hapjesschaal is dan eigenlijk altijd goed. Online kan je eenvoudig hapjes uitzoeken, bestellen en laten bezorgen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment met o.a. vlees-, vis-, vega-, borrel-, en Hollandse hapjes. Hapjes kosten ongeveer €1,00 p/stuk, maar dit hangt natuurlijk sterk af van het het type en het aantal wat je bestelt. Een traditionele schaal met kaas en worst is goedkoper dan een wat luxere schaal met bijvoorbeeld luxe tapas, amuses, of crostini.

Een warm-en-koud buffet

Wil je jouw gasten graag verwennen met een lekker etentje? Dan is een warm-koud buffet een goede oplossing (zoals je met kerst wel eens ziet). Jouw gasten kunnen dan zelf langslopen en opscheppen wat ze willen. Ook op dit gebied heb je veel verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor een basis Hollands buffet, of een wat duurder Italiaans of Spaans buffet. De kosten liggen gemiddeld tussen de €15,00 tot €25,00 per persoon (dit is ook sterk afhankelijk van het aantal personen). De cateraar voor jouw afstudeerfeest komt alle gerechten warm of koud bezorgen, en haalt het daarna ook weer netjes op. Op die manier heb jij nergens meer omkijken naar. Jouw diploma is op zak, en jij hebt een onbezorgd feestje.

Maak er een feestje van
Optioneel kan het cateringbedrijf ook helpen met zaken zoals partytenten, statafels, glazen, een bar, serveersters/obers en muziek/geluid. Op die manier haal je alles in huis voor een onvergetelijk feestje. Vraag gerust naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw ultieme afstudeerfeest.