Kerstcatering 2023

Op zoek naar catering voor kerst 2024? Of je nu op zoek bent naar een compleet verzorgde kerstborrel, brunch, buffet of diner: dankzij kerstcatering wordt alles voor jou geregeld. Voor thuis, op je werk of andere gelegenheden. Heerlijke hapjes, salades, vlees, vis, vegetarische producten, desserts, hapjes en drankjes worden netjes op locatie afgeleverd. Indien gewenst met borden, bestek en servetten. Ook is het mogelijk om het met warmhoudapparatuur te bestellen. De cateraar kan alles bezorgen en ook weer afhalen. Zo geniet je echt van een onbezorgde kerst

 • Kerstcatering is ontzettend populair
 • Natuurlijk bij bedrijven voor bijv. een kerstborrel, maar ook thuis maken steeds meer mensen er gebruik van
 • Cateraars bieden een uitstekend aanbod voor een borrel, brunch of uitgebreid diner
 • Optioneel zelf een kerstbuffet samenstellen, laten bezorgen, en weer laten afhalen. De afwas hoef je niet eens zelf te doen!
 • Op deze pagina vind je meer info over de cateringmogelijkheden rond 1e en 2e kerstdag, en kan je direct een offerte opvragen

Een kerstbuffet gratis bezorgen door heel Nederland

Een luxe kerstbuffet is de manier om gasten heerlijk te verwennen. Denk aan maar aan een heerlijk aanbod van vlees, vis, vegetarische hapjes, salades, soepen, brood, boter en drankjes. Allemaal natuurlijk rondom het thema “kerst”. Maar je kunt ook denken aan luxe tapas of een gourmetschotel om samen gezellig te gourmetten. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm. Een aantal weken voor de gezelligste dagen van het jaar bieden de cateraars hun actuele aanbod rondom kerst 2024 online aan. Je kunt dan eenvoudig een selectie maken. Of vraag direct een offerte op bij een van onze partners.

Een kerstmenu aan huis voor (grote) groepen

Ben jij dit jaar aan de beurt om te zorgen voor het kerstmenu? Komen veel familie en/of vrienden op bezoek? Vaak zorgt dit wel voor de nodige stress. Wat heb ik allemaal nodig, waar moet ik al die boodschappen scoren, en hoe krijg ik het op tijd klaar? Uiteindelijk ben je er vaak zo druk mee dat je amper nog echt kunt genieten. Een kerstmenu aan huis laten bezorgen voor grotere groepen is dan ideaal. Het cateringbedrijf bezorgt netjes een heerlijk 3, 4 of 5-gangen menu voor groepen vanaf 2 tot wel 20 personen. Eventueel met heerlijke kersthapjes voor in de middag bijvoorbeeld. De voordelen op een rij:

 • Niet zelf hoeven bedenken wat er op het menu moet komen
 • Je hoeft niet zelf naar de supermarkt
 • Niet urenlang in de keuken staan, kortom een zorgeloze kerst
 • De cateraar bezorgt alles, indien gewenst met opwarm apparatuur / warmhoudbakken
 • Ook kan de cateraar alles weer ophalen. Zo heb jij weinig opruim werkzaamheden (geen afwas!)
 • Bekijk ook de mogelijkheden rondom catering voor Pasen en bruiloftscatering!