Catering Pasen

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

De paasdagen staan weer voor de deur! Bij veel families betekent dit samen lekker eten. Bijvoorbeeld in de vorm van een ontbijt, paasbrunch, gourmetten, een heerlijk diner of bij mooi weer misschien wel een heerlijke barbecue! Pasen valt dit jaar op zondag 12 april en maandag 13 april 2020. Heb jij geen zin in gedoe, en wil jij vooral lekker genieten met familie en/of vrienden? Kies dan voor catering met pasen. Een professioneel bedrijf bezorgt al het benodigde eten en drinken, en komt het weer ophalen. Jij hebt nergens meer omkijken naar, en geniet van een onbezorgd Paasfeest!

  • Catering met Pasen is ontzettend populair
  • Steeds meer gezinnen pakken flink uit met bijvoorbeeld een paasontbijt, lunch/brunch of buffet/gourmet. Maar ook de hapjesschaal en de tapas zijn erg in trek
  • Cateraars bieden speciaal voor Pasen 2024 een ruim aanbod met de lekkerste producten. Lekker vers en van het seizoen
  • Eenvoudig online samenstellen en gratis laten bezorgen door heel Nederland. Zonder stress alles op tijd binnen voor 1e of 2e paasdag
  • Het cateringbedrijf haalt de volgende dag alles weer netjes bij jou thuis op, ook de afwas wordt geregeld!
  • Bekijk ook de mogelijkheden voor buffetten voor een bruiloft of een complete housewarming.

Een heerlijk paasbuffet laten bezorgen aan huis

Een luxe, veelzijdig en feestelijk buffet voor Pasen bestellen? Dat kan! Cateraars bieden namelijk een uitstekend aanbod met de lekkerste producten voor jong & oud. Zelf samenstellen, of kies uit een van de met zorg geselecteerde buffetten. Voor elk budget is er wel iets wat past! Jouw gasten verwennen met bijvoorbeeld zalmsalade, gekookte eieren, stokbrood met kruidenboter, pulled chicken, quiche, rollade, krieltjes, asperges en de lekkerste voorjaarsgroenten? Met een buffet voor Pasen kan je eigenlijk alle kanten wel op! Gasten kunnen zelf langslopen, en opscheppen wat ze maar willen.

Brunch en ontbijt

Traditiegetrouw staan de paasbrunch en het ontbijt centraal in het voorjaar. Eieren, chocolade,  verse jus, paasbrood, een voorjaarssoep, een mooi stuk gesneden vlees, asperges, een hartig taartje, een frisse salade of een visschotel: het hoort er eigenlijk allemaal bij. Wil jij lekker met je gezin genieten van zo’n luxe en heerlijke paasbrunch om het voorjaar te vieren? Bekijk dan de mogelijkheden van de verschillende cateraars en bestel het eenvoudig online. Er zijn ook verschillend paasboxen waarbij je zelf e.e.a. moet voorbereiden, maar indien gewenst kan ook alles kant-en-klaar worden aangeleverd!