High Tea

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij een gezellige high tea organiseren? Thuis of op locatie genieten van de lekkerste theesoorten, zoete & hartige hapjes en rijkelijk belegde broodjes? Een theekrans is ontzettend populair, en erg leuk om te organiseren. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bruiloft of gewoon met vriendinnen omdat het kan. Lijkt jou dit wel wat, maar heb je geen zin om alle voorbereidingen zelf te moeten treffen? Laat het dan gewoon bezorgen! Verschillende cateraars bezorgen namelijk complete high-tea arrangementen. Inclusief diverse soorten thee, sandwiches, cheesecake, chocolade, vers fruit, wraps en nog veel meer!

  • Een high-tea is een mix van koffie, thee, en zoete / hartige hapjes
  • Ideaal voor een verjaardag, een feestje, of gewoon gezellig omdat het kan
  • Verschillende cateraars bezorgen complete high-tea arrangementen aan huis
  • Voor elk budget: al vanaf €12,00 per persoon
  • Bekijk ook de mogelijkheden voor een verzorgd tuinfeest

Een high tea aan huis bestellen

Een high-tea is een perfecte gelegenheid om in een ontspannen setting met familie en vrienden bij te kletsen. Veel gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum zijn perfect voor zo’n high-tea. Online kan je dit helemaal naar wens samenstellen. Een theekrans is er dan ook in verschillende prijscategorieën. Je hebt al een theetafel voor €12,00 per persoon. Maak je het wat luxer, met meer hapjes en soorten thee/koffie? Dan betaal je zo’n €20 – €25 p.p. De High Tea wordt vaak aan het einde van de middag genuttigd. Maar in de praktijk zien we dat het ook vaal als een alternatief voor de lunch wordt genuttigd. De cateraar bezorgt het gehele assortiment bij jou aan huis en kan het indien gewenst ook weer ophalen. Zo heb jij nergens omkijken naar, en kan jij heerlijk met vrienden, familie of gasten genieten van een onbezorgde high tea!

Voorbeeld van zo’n menu:
Hoe ziet zo’n high-tea er nu precies uit? Er zijn tal van mogelijkheden. En je kunt het ook helemaal samenstellen zoals jij het wil. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe het uit kan zien. Ook leuk en relevant bij bijvoorbeeld een receptie of jubileum.

  • mini quiche, cheesecake, scones, petit fours en sandwiches
  • sandwichpuntjes, scones en chunky chocolade
  • glaasje vers fruit, wraphapjes, brownie en fingersandwiches