Oostenrijks Buffet

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar een lekkere (Winterse) menu voor jouw gasten? Overweeg dan eens het Oostenrijks buffet. Dit is een uniek en veelzijdig menu met heel typische gerechten. Denk maar eens aan rindfleischstreifen, schnitzel, schinken mit honig-senf-sause en Tiroler sauerkraut. Stuk voor stuk gerechten die bij de meeste mensen wel in de smaak vallen. Verschillende cateraars bieden een heerlijk uitgebalanceerd Oostenrijks menu. Perfect voor een feestje, een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. De kosten van een compleet Oostenrijks buffet liggen zo rond de €17,00 – €20,00 per persoon. Dit hangt ook sterk af van het aantal koude- en warme gerechten en het aantal personen. 

  • Het Oostenrijks buffet is razend populair
  • Het bevat echte klassiekers zoals schnitzel met jus, Tiroler sauerkraut en heerlijke gemüse (groenten)
  • Laat het complete buffet lekker gemakkelijk bij je thuisbezorgen (dit kan ook warm)
  • Zonder gedoe biedt jij een unieke en overheerlijke maaltijd aan jouw gasten
  • De kosten liggen zo rond de €17,00 tot €20,00 per persoon
  • Alternatieven zijn o.a. een Italiaans of een Spaans buffet

Oostenrijks buffet bestellen en laten bezorgen

Organiseer jij binnenkort een feestje? Dan wil je natuurlijk dat het eten en drinken goed voor elkaar is. Dit is nu precies iets waar een cateringbedrijf jou bij kan helpen. Zij hebben verschillende thematische buffetten waar je uit kunt kiezen. Met name in de winter is het Oostenrijkse buffet heel populair. Het is een echt sfeervol menu dat perfect past bij een event of feestje in de winterse maanden. Of natuurlijk bij een thematisch feestje zoals een apres ski party. 

Zelf jouw buffet samenstellen
Jouw buffet kan je helemaal naar eigen wens samenstellen. Kartoffelsalat vooraf? Brood met “kräuterbutter” (kruidenboter? En wil je de typische klassiekers zoals Schnitzel, Bernerwurst, of Kartoffelgratin mit Speck? In overleg met jouw cateraar kan je hier verschillende kanten mee op. 

Wat is een Oostenrijks buffet?

Een Oostenrijks buffet is een selectie van de lekkerste Oostenrijkse gerechten die je op een toegankelijke en uitnodigende manier kunt presenteren aan jouw gasten.

Wat zijn de kosten?

De prijs per persoon is sterk afhankelijk van de gerechten die je kiest en het aantal personen. Houd rekening met een prijs tussen de €17,00 en €20,00. Dat is dan inclusief bezorging en afhalen. Vaak geldt er wel een minimum van 10 personen.

Wat moet ik zelf nog doen?

Jij hoeft zelf eigenlijk niets te doen. De cateraar bezorgt het complete buffet bij jou thuis. Dit kan warm of koud. Als je kiest voor koude levering moet je het wel zelf opwarmen. Na afloop van het buffet komt de cateraar ook alles weer ophalen. De afwas wordt dus ook voor je gedaan!