Lunch

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Het middageten is voor sommige mensen de lekkerste maaltijd van de dag. Zeker wanneer je een drukke / volle dag hebt is het belangrijk om tussendoor goed te eten. Bij gelegenheden als trouwerijen, verjaardagen of ander feesten kan een lunchbuffet uitkomst bieden. De lunchservice neemt namelijk al het werk uit handen en levert een lopend buffet met heerlijke broodjes, dranken en verse producten. Op deze pagina vind je alle informatie over prijzen, het assortimenten en de bezorging. En je kunt natuurlijk direct eenvoudig online lunch catering bestellen.

Wat is een lunchbuffet?

Stel je voor dat alle gasten op je feest of bruiloft rond 12:00 verzamelen. Dan wil je misschien wel een lekkere lunch serveren zodat iedereen zonder honger de hele middag kan beleven en hier zelf niet voor hoeven te regelen. Dat stukje zorg kan een lunch service wegnemen. De cateraar bezorgd op een gewenst moment een compleet verzorgde middagmaaltijd met broodjes, beleg, fruit en dranken. Alles mooi opgediend op schalen en in buffetbakken. Eventueel met warme snacks en soepen. Bekijk ook de mogelijkheden voor een ontbijtbuffet en desserts.

Waaruit bestaat de lunchservice?

Iedereen heeft andere eetgewoonten. Wanneer je een evenement organiseert wil je graag broodjes laten bezorgen met veel variatie zodat iedereen lekker kan eten en je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Een lunchbuffet is zelf volledig samen te stellen. Elke cateraar heeft andere mogelijkheden, maar globaal hebben ze ook een overlap in het assortiment. Hieronder hebben we een opsomming geplaatst met populaire lunchgerechten:

  • Luxe belegde, witte en bruine broodjes, pistolets, croissants, rosbief, gekookte ham, rauwe ham en salami, jonge kaas, oude kaas, brie, jam en andere zoetwaren, yoghurt, kwark, vers fruit, handfruit, salades, carpaccio, gerookte zalm en makreel, filet americain, old amsterdam, kipfilet, bieslookroomkaas, beenham, tonijnsalade, ossenworst, kalkoenfilet, ham met meloen, gebakken kibbeling, wraps en verse friet.
  • Snacks: kroket, frikandel, kaassoufle, bamischijf, nasischijf, pikanto, kipstick, gehaktbal met saus.
  • Soepen: tomatensoep, groentesoep, kippensoep, mosterdsoep, champignonsoep, vissoep. 
  • Dranken: koffie, thee, melk, karnemelk en verse jus d’orange + fruitsappen.

Wat kost een lunch per persoon?

De gemiddelde prijs van een lunchbuffet is €10-€12 per persoon. Daarvoor kun je een riante lunch verwachten. Er zijn ook lunchservices die voor €8 per persoon al een aantal broodjes en dranken kunnen leveren. Voor de meeste luxe lunches en uitgebreidste assortimenten betaal je rond de €20 per persoon.

Hoe worden de broodjes bezorgd aan huis?

Het thuisbezorgen van broodjes, snacks, dranken en soepen gebeurt door middel van speciale warmhoudbakken. Zo blijft de soep lekker warm en blijven de snacks knapperig. Broodjes worden in bakken gelegd met afdekfolie, hetzelfde geldt voor fruit. Als het buffet begint wordt al het afdek-materiaal verwijderd en kan met starten met eten.