Ontbijt

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Iedereen dit wel eens in een hotel is geweest is er vast bekend mee; het ontbijtbuffet. Nadat je lekker geslapen hebt wordt je wakker en kun je zo aanschuiven aan het ontbijt. Zo kun je de dag goed beginnen natuurlijk. Het is essentieel voor een goede gezonde start in de ochtend. Bij steeds meer evenementen en feesten wordt ook een ontbijtservice ingeschakeld. Op deze pagina lees je alles over dit type (vaak) koude buffet zoals prijzen, bezorging en assortiment.

Wat is een ontbijtbuffet?

Het woord zegt het eigenlijk al; een buffet met ontbijtproducten. Van knapperige broodjes, beleg en fruit tot melk en thee/koffie. Een ontbijtservice brengt dit aan huis of op locatie. Alles ligt netjes en overzichtelijk op schalen en/of in bakken. Gasten lopen langs het buffet en kiezen zelf welke ontbijtproducten ze willen gebruiken. Kiezen ze voor een croissant of yoghurt met cruesli? Op onze website vind je ook ruime informatie over desserts na een buffet.

Uit welke producten bestaat de ontbijt catering?

Iedereen is wat anders gewend als we kijken naar de eerste snacks van de dag. Italianen en Spanjaarden ontbijten heel anders dan Nederlanders of Duitsers. Een cateraar heeft vaak een uitgebreid assortiment aan broodjes en hapjes waaruit gekozen kan worden. Natuurlijk hebben we voor jou een overzicht met populaire, standaard ontbijtproducten samengesteld. Deze is hieronder te vinden:

  • Krentenbrood, croissants, ambachtelijke broodjesassortiment (ovenverse harde en zachte broodjes), beschuit, crackers, kaas, vleeswaren, rauwkostsalade, jam, pindakaas en hagelslag, zoetwaren, handfruit, gekookt ei, gebakken ei, roerei, spek, yoghurt, vers fruit, koffie, thee, melk, vruchtensappen en verse jus d’orange, kwark en muesli.

Hoeveel kost een ontbijt per persoon

De kosten zijn erg afhankelijk van het aantal personen en de wensen. Voor een standaard ontbijtarrangement moet je rekenen op zo’n €7-8 per persoon. Voor een luxe uitgebreid aanbod aan ontbijtproducten (met live-cooking bijvoorbeeld) reken je op €10-€12 per persoon.

Is dit geschikt voor een bruiloft of evenement?

Organiseer jij een bruiloft en komen alle gasten al vroeg? Of neem je deel aan een muziekfestival of cultuurevenement en zijn alle deelnemers al vroeg aanwezig? Er zijn veel situaties te bedenken waarin het een uitkomst is als er een ontbijtservice beschikbaar is. Vaak hanteren cateraars wel een minimale groepsgrootte van 15-20 personen voor het leveren van een ontbijt aan huis.