Offerte aanvragen

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij een catering offerte aanvragen? Vul dan direct onderstaand formulier in. U wordt vervolgens benaderd door een van de servicemedewerkers die samen met u de offerte zal opstellen. U kunt direct vragen stellen en uw aanvraag verder toelichten. Zo heeft u snel een prijs en weet u waar u aan toe bent. Uiteraard geheel vrijblijven. U zit nergens aan vast.


  Voorbereiding voor een prijsaanvraag

  Het is belangrijk dat je voor het offertetraject goed duidelijk hebt wat je precies nodig hebt. Wanneer je meerder offertes wilt vergelijken wil je namelijk geen appels met peren gaan vergelijken. Een goede eerlijke prijs, dat is wat je zoekt. Bepaal vooraf dus wat je precies wil bestellen, voor hoeveel personen, of het bezorgd moet worden en welke andere randzaken je nog meer nodig hebt voor het buffet, aankleding en verdere catering.

  Waar moet ik op letten bij een offerte

  Wanneer je een offerte aanvraagt moet je dus zo volledig mogelijk zijn. Indien er onduidelijkheden zijn, probeer dan vooraf telefonisch een en ander verder toe te lichten zodat de cateraar precies weet wat je bedoeld. Nadat je een prijsopzet hebt ontvangen moet je deze goed bekijken. Staat alles erop? Mis je nog dingen? Vaak kun je de offerte digitaal tekenen of via mail bevestigen.

  Hoe werkt de betaling bij catering?

  Wanneer u akkoord gaat met een catering-offerte is het gebruikelijk dat er vooraf een deel wordt aanbetaald (afhankelijk van het type catering en het bedrag). Doorgaans is een cash betaling niet mogelijk. Veel cateraars werken met iDeal, incasso of een bankoverboeking. Het kan zijn dat er vooraf bijvoorbeeld 25% van het bedrag moet worden aanbetaald en de rest bij levering (of achterafbetaling).

  Hoelang is een offerte geldig?

  Een offerte heeft doorgaans een geldigheid van 7 tot 14 dagen. Dit heeft onder andere met de capaciteit van de catering & leveranciers te maken. Last minute bestellingen zijn soms mogelijk (als wordt de prijs dan misschien wel iets hoger). In overleg is er altijd veel mogelijk bij maatwerk. Er zijn ook cateraars waar je direct online een bestelling plaatst en betaald. In dat geval is de offerte eigenlijk direct een bestelling en bevestiging.

  Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

  In de basis kan catering geannuleerd worden mits dat vroegtijdig wordt aangegeven. Bij een grotere bestelling gelden doorgaans algemene voorwaarden. Deze worden altijd meegestuurd bij een offerte en/of zijn op de website van de cateraar te vinden. Iedereen snapt dat je niet 24 uur van tevoren een buffet of BBQ kunt annuleren. Het cancelen van catering brengt namelijk kosten met zich mee (bestelling zijn gedaan, voorbereidingen in de keuken en personeel in ingepland). Vaak worden er dan annuleringskosten in rekening gebracht. De hoogte van deze annulering-tarieven verschillen per cateraar en per moment. Het is mogelijk een verzekering af te sluiten.