Partytent huren

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Organiseer je buiten een feestje? Dan is het aan te raden om ook een partytent te huren. Zeker bij slecht weer is het natuurlijk prettig dat gasten droog kunnen staan. Het voordeel van de partytent is het gevoel dat je nog wel enigszins buiten bent wat vaak wel een fijn sfeertje gaat. Ook als het erg mooi weer is, en de zon vol schijnt is het fijn dat mensen verkoeling en schaduw kunnen zoeken onder een parasol, partytent of een hippe stretchtent. Kortom: voor feestjes buiten groot en klein is het verstandig om na te denken over het huren van zo’n tent. Op deze pagina vind je meer informatie. Je kunt ook direct cateringbedrijven zoeken in Rotterdam, Dordrecht en andere regio’s voor veel info. 

  • Een partytent is speciaal bedoeld voor gebruik tijdens een event of feest
  • Ideaal voor een buitenfeest waarbij je niet precies weet wat het weer gaat doen
  • Het is een relatief goedkope optie als je het vergelijkt met het huren van een café of andere zaal
  • Het is supersnel op te zetten en af te breken
  • Tenten zijn er in vrijwel alle formaten. Van een kleine tent (3 x 6) voor een kleinschalig feestje tot een partytent van 12 x 12 voor grotere groepen

Een partytent huren voor elke gelegenheid

Een buurtfeest, examenfeest, barbecue, oud & nieuw feestje of een verjaardag? Er zijn talloze gelegenheden waarbij het huren van een partytent een goed idee is. De tenten zijn er in vrijwel elk denkbaar formaat. Dus wat de omvang van de groep ook is, er is altijd een geschikte tent. Vaak kan je de tenten gewoon gratis laten bezorgen, en worden ze ook weer afgehaald. Bij kleinere tenten kan het zijn dat hier wel kosten voor gerekend worden. Soms kan je afspreken dat het verhuurbedrijf de tent ook opzet en weer afbreekt. Zo heb jij er helemaal geen werk mee. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zitten. Even met een aantal vrijwilligers de tent op- en afbreken kan dus wel wat geld besparen. 

De kosten van het huren van een tent
De kosten van zo’n partytent verschillen sterk. Het hangt o.a. af van het type tent, het formaat en het aantal dagen dat je de tent huurt.

Type tentAfmetingPrijs p/dag
Partytent3 x 3 metervanaf €40,00
Partytent4 x 4 metervanaf €50,00
Partytent4 x 12 metervanaf €130,00
Partytent12 x 12 metervanaf €500,00
Pagodetent4 x 4 metervanaf €100,00
Easy up tent3 x 3 metervanaf €50,00
Wat is een partytent?

Een partytent is een speciale tent die je kunt gebruiken tijdens een evenement of feest. De tenten zijn er verschillende formaten. Van 3 X 3 meter tot 12 x 12 meter.

Welke soorten tenten zijn er?

Het meest populair is de reguliere partytent. Dit is de bekende witte tent met zijwanden. Verder is er de pagadotent (vierkant en steviger) en een easy up tent.

Wat zijn de kosten?

Een partytent huren kan al vanaf €30,00 per dag. Hoe langer je huurt, hoe lager de prijs per dag. Ook scheelt het als je de tent zelf ophaalt, opzet en afbreekt. Als je dit laat doen door de verhuurder gaan de kosten omhoog.

Kan ik ook extra attributen huren?

Ja, verhuurders kunnen je ook helpen met andere nuttige producten. Denk aan barkrukken, statafels, stoelen, heaters, geluidssets, of een BBQ.