Tafels en Stoelen

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Bij elk feestje horen stoelen, tafels en/of statafels. Veel mensen beschikken zelf niet over voldoende meubilair om alle gasten te voorzien van voldoende zitruimte en staplaatsen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het huren van meubilair zoals kosten, bezorging en schoonmaak.

Stoelen huren

Bij veel gelegenheid kan jij je indenken dat stoelen onmisbaar zijn. Niet alleen voor ouderen / senioren die zittend willen eten, maar ook tijdens formele momenten tijdens een bruiloft of evenement. Wanneer een buffet lang duurt is het prettig dat er een ruimte is waar gasten kunnen zitten. Kies voor stevige stoelen. De cateraar kan hierin voorzien. Ook is het mogelijk feestelijke luxe stoelen te huren voor een ceremonie. Tip: zoek hier naar cateraars in Amersfoort, Nijkerk en vele andere plaatsen voor een offerte op maat.

Tafels huren

Tafels zijn er in verschillende vormen en maten. Vooral de ronde tafels, vierkante tafels en langwerpige tafels zijn populair. Voor een chique feestje zou je kunnen kiezen voor ronde tafels. Organiseer je een buurt BBQ dan kun je gaan voor een aantal vierkante tafels (daar kun je namelijk net iets meer spullen op kwijt). Niet iedereen zal tijdens het buffet willen zitten. Er zijn ook gasten die mogelijk de voorkeur geven aan hoge meubels zoals een statafel.

Statafels huren

Wellicht de meest gekozen optie voor het huren van meubels is wel de sta-tafel. Je kent ze wel. Veel mensen hebben er thuis ook wel 1 of 2 die gebruikt worden tijdens een verjaardag. Wanneer je een grote BBQ organiseert of een buffet op locatie laat bezorgen kan het huren van statafels ook handig zijn. Vooral als het evenement buiten plaatsvind. Bij mooi weer vinden mensen het lekker om staand te eten aan een tafel, lekker in het zonnetje. Ook voor een borrel kan het gezellig zijn statafels te huren.


Moet ik de stoelen en tafels schoonmaken?

Wanneer jij betaald voor de huur van bijvoorbeeld statafels is het wel zo netjes om alles schoon en netjes terug te leveren of achter te laten. Dit kan eenvoudig door stoelen en tafels af te nemen met een sopje / doekje. Wanneer je gebruikt maakt van meubels is het gebruikelijk dat alles netjes wordt opgestapeld en verzameld op 1 plek. Wanneer de cateraar de spullen komt ophalen kan hij/zij dit snel en gemakkelijk inladen.

Hoe duur is het huren van meubels voor catering?

De prijzen voor meubilair lopen in Nederland behoorlijk uiteen. Vaak wordt er een totaalofferte gemaakt inclusief eten, drinken, partytenten, bestek, servies, glazen en meubilair. Daardoor kun je niet eenvoudig bepalen hoe duur het huren van meubels precies is. Vraag een offerte aan bij een cateringbedrijf om te achterhalen want een compleet cateringpakket voor jou zal kosten.