Luxe catering

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Ben jij op zoek naar een luxe cateringservice voor een bijzondere gelegenheid? Bijvoorbeeld voor jouw bruiloft waar je echt flink wil uitpakken? Of voor een zakelijke aangelegenheid waar je indruk wilt maken op jouw zakenrelaties? Voor exclusieve catering zijn er verschillende mogelijkheden. Hapjes, buffetten en diners op een uitzonderlijk hoog niveau. Dergelijke luxe catering is altijd maatwerk. Persoonlijke aandacht staat hier natuurlijk voorop. Cruciaal is een uitgebreide kennismaking waarbij jij en de cateraar elkaar leren kennen. Op die manier begrijpt het cateringbedrijf precies waar jij naar op zoek bent en kan hij de beste kwaliteit bieden.

 • Organiseer jij een bijzonder feest of evenement? Kies dan voor luxe catering
 • De meest exclusieve cateraars van Nederland bieden eten, drinken en gastvrijheid op het allerhoogste niveau
 • Zij zorgen dat jouw gasten zich volledig op hun gemak voelen en gaan net wat verder dan de reguliere dienstverleners
 • Maatwerk en persoonlijke staat hier voorop: samen kunnen jullie alle details doorspreken zodat het eindresultaat helemaal naar wens is

Exclusieve cateringservice in Nederland

Wil je jouw gasten bijzonder eten en drinken voorschotelen? Dan voldoet een regulier buffet met drankjes, hapjes en warm eten vaak niet helemaal. Je zoekt in dat geval vaak net een beetje extra’s om de verwachtingen te kunnen overtreffen. Dus geen standaard stokbrood met kruienboter, tomatensoep en gehaktballetjes in tomatensaus. In dat geval wil je het beste van het beste, het neusje van de zalm. Wat dacht je van kreeft- en krabsalade, zeetong, ganzenlever, entrecote, luxe kazen, en een luxe grand dessert? Stuk voor stuk gerechten om je vingers bij af te likken en die niet misstaan op jouw feest of event. 

Walking dinner of luxe diner
Wanneer je jouw gasten uitnodigt voor een diner dan heb je grofweg 2 opties. Je kunt kiezen voor een walking dinner waarbij de gasten zelf langs een buffet lopen en zelf kunnen opscheppen of zich kunnen laten bedienen. De meest exclusieve manier is misschien wel het groepsdiner. De gasten kunnen plaatsnemen aan de tafels en worden volledig bediend. Eventueel kan je kiezen voor een klein menu zodat iedereen kan kiezen wat hij/zij lekker vindt. 

Luxe hapjes laten bezorgen

Wil jij op locatie exclusieve hapjes laten bezorgen? Misschien wil je net even wat anders dan kaas, worst en komkommer. Er zijn verschillende mogelijkheden voor exclusieve hapjesschalen, amuses en tapas. Deze kan je eenvoudig online samenstellen en laten bezorgen. Denk dan aan luxe hapjes / amuses zoals:

 • zalm met roomkaas en dille
 • vitello tonato met tonijnmay
 • Hollandse garnalen
 • Sashimi tonijn
 • Amuselepel carpaccio
 • peppersweets
 • luxe gemarineerde olijven
Wat is luxe catering?

Luxe catering is eten, drinken en gastvrijheid op het allerhoogste niveau. Het draait om hoge culinaire kwaliteit, professionele en ervaren medewerkers en een extreem hoge mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Dit vertaalt zich in de hoogste klantwaardering.

Wanneer kies je voor de exclusieve cateringservice?

Als alleen het beste goed genoeg is. Voorbeelden zijn een bruiloftsfeest of een zakelijke aangelegenheid. In dit geval wil je dat jouw gasten in de watten worden gelegd.

Wat zijn de kosten?

Exclusieve catering is altijd maatwerk. Het draait om persoonlijke aandacht en vaak gaat het om de kleinste details. Een vast bedrag is dus niet te noemen. Maar houd rekening mee dat het de kosten het drie- of viervoudige zijn van een regulier cateringbedrijf.