Catering Vergadering

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar mogelijkheden rondom catering voor vergaderingen? Dit kan op eigen locatie, maar ook op een inspirerende externe locatie. Bij een belangrijke vergadering of zakelijke meeting is goed en voldoende eten & drinken ook belangrijk. Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers erbij. Wellicht is een uitgebreide vergadering en moet ook de lunch en/of het diner worden verzorgd. De catering rondom een vergadering moet in orde zijn voor een goed resultaat. Op deze pagina lees je meer informatie over de mogelijkheden, de kosten en de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op te vragen. 

  • Bij een belangrijke vergadering wil je dat eten en drinken goed geregeld is
  • Dit kan op een inspirerende externe locatie. Maar ook op locatie is dit geen probleem
  • Denk aan koffie, thee, gebak, lunch en eventueel een warm-koud buffet
  • Ideaal voor grote groepen, een congres of andere zakelijke bijeenkomst

Hapjes, drankjes en een buffet bij een zakelijke bijeenkomst

Zo nu en dan staat er een grote vergadering op het programma. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden. En er is misschien wel een hele dag voor uitgetrokken. Vergaderen en belangrijke beslissingen nemen doe je niet op een lege maag. Daarom is het handig om een cateringbedrijf in te schakelen bij dergelijke belangrijke meetings. De cateraar kan een aantal zaken regelen:

  • Een ontbijtbuffet met koffie/thee, broodjes, beleg, yoghurt, muesli, vers fruit (ideaal voor een ontbijtsessie)
  • Een lunchbuffet met met koffie/thee, jus, luxe broodjes en fruit/salades
  • Een dinerbuffet met een mix van warme en koude gerechten waaronder soep, brood, vlees, vis en vega. Je kunt ook kiezen voor een vast menu voor iedereen 

Een vergadering op een externe locatie

Soms is het prettig om een zakelijke meeting te organiseren op een externe locatie. Dus even weg uit de vertrouwde omgeving en de standaard vergaderzalen. Door heel Nederland zijn er tal van inspirerende vergaderlocaties die zich perfect lenen voor een vruchtbare meeting. Sommige cateraars hebben zelf van dit soort vergaderlocaties in beheer. Maar cateringbedrijven kunnen ook moeiteloos leveren op een externe locatie.

Ik organiseer een belangrijke vergadering, wat kan een cateraar voor mij regelen?

Het cateringbedrijf kan eigenlijk alles uit handen nemen. Ontvangst met koffie en thee met gebak, een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet en eventueel een walking dinner ter afsluiting. Ook kan een cateraar helpen met zaken als geluid en een beamer.

Kan ik ook op een externe locatie vergaderen?

Ja, cateraars hebben een ruim netwerk met verschillende inspirerende locaties door heel Nederland. Natuurlijk kan je de catering ook laten bezorgen op een externe locatie naar keuze.

Ik wil een grote groep mensen een diner aanbieden, hoe kan ik dit het beste doen?

Voor grote groepen is een warm-koud buffet ideaal. Mensen kunnen dan zelf langs het buffet lopen en bepalen wat- en hoeveel ze nemen. Het is bovendien een informele en laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen. Zo’n lopend buffet is er vanaf €17,50 p.p.