Evenementen en Beurzen

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Heb jij catering voor evenementen of beurzen nodig? Dan moet je met heel veel zaken rekening houden. Door samen te werken met een professionele zakelijke cateraar kun jij veel werk uit handen geven. Op deze pagina lees jij alles over beursstands, zakelijke evenementen en festivals.

Catering voor een beurs

Staat jouw bedrijf op een beurs en wil jij daarvoor catering inschakelen? Dan heb je heel veel opties. Allereerst is er natuurlijk een broodjesservice. Voor jou en je klanten maakt een kok de hele dag lekkere verse belegde broodjes. Alternatieven zijn bijvoorbeeld de soepbar (waar verschillende smaken soep worden geserveerd) of een koffiebar (voor diverse smaken koffie). Catering op beurzen is vaak een mooi middel om bezoekers naar je stand te trekken. De cateraar denkt graag samen met jou, en een eventuele standbouwer, mee met het ontwerp om de event-catering zo functioneel mogelijk in te richten.

Catering voor evenementen

Voor diverse soorten evenementen kan het belangrijk zijn om ook goede catering te regelen. Denk daarbij aan bedrijfsevenementen zoals een prijsuitreiking, netwerkmiddag of business lunch. Een cateringbedrijf kan inspelen op al uw wensen. Zo kan ervoor worden gekozen om uitsluiten kleine tapas te serveren of een luxe koud en warm buffet. Indien het wat informeler mag zou je kunnen kiezen voor een georganiseerde luxe barbecue met live-cooking door professionele koks. Elke evenement is uniek. Zo kan de cateraar naast eten ook al het meubilair en bestek / servies regelen.

Catering voor festivals

Als we kijken naar festivals, en dan met name sportfestivals en muziekfestivals, is altijd een groot aanbod aan eten. Vaak komende verschillende cateraars samen met foodtruck, BBQ’s en stands om alle gasten te voorzien van lekkere gerechten en snacks. Veel cateraars beschikken over unieke concepten zoals een frietkar, broodjeswagen of rijdende barbecue. Het is ook mogelijk de volledige festival catering uit te besteden aan 1 leveranciers. Dat is vaak wel zo overzichtelijk qua organisatie, betaling en opbouw. Informeer geheel vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.