Personeel

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Catering personeel nodig voor jouw event, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Cateringbedrijven zijn niet alleen gespecialiseerd in het leveren hapjes, dranken en buffetten. Zij kunnen jou ook helpen aan vakkundig en ervaren horeca personeel. Denk aan een gastheer/gastvrouw, barman, obers en serveersters. Dankzij dit personeel til je jouw feest of event naar een hoger plan. Op deze pagina lees je meer informatie over bediening inhuren 

  • Bij een feestje of event kun je kiezen voor een cateringbedrijf die al het eten en drinken regelt
  • Denk aan hapjes-, drankjes,- en warm-koud buffet. 
  • Om jouw feest extra glans te geven kun je ook personeel inhuren
  • Deze medewerkers kunnen rondgaan met hapjes, drankjes inschenken en het buffet presenteren en eventueel opscheppen bij mensen
  • Vakkundig horecapersoneel op jouw feest is een absolute plus. Je maakt een professionele indruk en gasten worden op deze manier optimaal in de watten gelegd
  • Bediening en barmedewerkers zijn beschikbaar vanaf circa €30,00 per persoon per uur

Bediening inhuren

Wil jij een professioneel en representatief feest of event organiseren? Dan is goede catering ontzettend belangrijk. Een welkomstdrankje, hapjes aan huis of een compleet buffet behoren tot de mogelijkheden. Op die manier heb jij nergens omkijken naar. De cateraar zorgt dat alles netjes op tijd op de juiste locatie wordt klaargezet. Bovendien nemen ze het na afloop ook weer mee zodat jij je volledig kunt focussen op het feest of event. 

Zelfbediening of mensen laten bedienen
Bij zo’n feest heb je grofweg 2 opties: laat ik mensen zelf hun drankjes inschenken en langslopen bij een hapjesbuffet? Of wil ik een meer premium concept neerzetten waarbij mensen volledig bediend worden?  In het laatste geval is het verstandig om een aantal obers/serveersters of algemene barmedewerkers in te schakelen. Dit is meestal mogelijk via het cateringbedrijf. Soms kan je hier ook een extern uitzendbureau gericht op de horeca voor inschakelen.

Gastvrije medewerkers op jouw event

Zoek jij jonge en representatieve medewerkers die jouw event of feest extra glans geven? Kies dan voor flexibele en professionele medewerkers. Het kan gaan om mensen voor de bediening (rondgaat met hapjes en drankjes), obers en serveersters, barmannen- en vrouwen, een algemene catering medewerker of een kok. Stuk voor stuk mensen met horeca ervaring en die weten van aanpakken. 

Kan de cateraar ook personeel leveren?

Ja, veel cateraars kunnen ook obers, serveersters, barmannen/vrouwen en algemene catering medewerkers meesturen. Dit zijn mensen met ervaring in het vak en die precies weten wat er van hen gevraagd wordt.

Wat zijn de kosten van bediening op locatie?

De gemiddelde kosten van obers, serveersters en catering medewerkers ligt zo rond de €30,00 per persoon per uur.

Heb ik obers en serveersters nodig op mijn event of feest?

Dit hangt af van het type evenement of feest, en wat je uit wil stralen. Heb jij een heel informeel feestje met relatief weinig gasten? Dan is zelfbediening geen punt. Gaat het om wat grotere groepen, en/of heeft het event een zakelijk karakter? Dan is het verstandig om wel na te denken over bediening en personeel inhuren.