Catering op locatie

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Wanneer je een feestje of event organiseert dan heb je grofweg 2 opties: je kunt het organiseren in een partycentrum of feestlocatie van de cateraar, of op een externe locatie. Bijvoorbeeld thuis of binnen een bedrijf. Op deze pagina vind je meer informatie over het 2e scenario: hapjes, dranken en buffetten op een eigen gekozen locatie. Cateringbedrijven zijn steeds meer flexibel en kunnen hun diensten vrijwel overal aanbieden. Vaak beschikken zij zelf over feestzalen of partycentra, maar steeds vaker komen zij ook de catering verzorgen op een externe locatie. Denk aan een tuinfeest, een bruiloft op een landgoed of een andere sfeervolle locatie. 

 • Cateringbedrijven zijn enorm flexibel en kunnen vrijwel overal hun diensten leveren
 • Dit is handig als je thuis een feest geeft of een event organiseert binnen je bedrijf
 • In overleg kan de cateraar hapjes, drankjes en eventueel een compleet buffet leveren
 • Alles wordt netjes (warm) bezorgd en na afloop weer opgehaald. Zelfs de afwas wordt gedaan
 • Eventueel kan een cateringbedrijf ook meedenken over de aankleding van jouw eigen gekozen locatie. Denk aan licht, geluid, tafels, stoelen en andere attributen om het helemaal af te maken

Een buffet op locatie laten bezorgen

Stel je wilt jouw gasten uitnodigen op een mooie locatie waar van zichzelf geen catering voorzieningen zijn. Dan kan het handig zijn dat een extern bedrijf hiernaar toe komt. En dat is gelukkig goed mogelijk. Veel Nederlandse cateraars bezorgen hapjes, buffetten, dranken en alle andere benodigdheden voor een feestje ook op een externe locatie naar keuze. Dus of je nu een feest organiseert in jouw achtertuin, in een schuur, in een grote partytent of in de bedrijfskantine. Samen met een cateringbedrijf tover je elke plek om tot een sfeervolle feestlocatie met voldoende lekker eten en drinken. Voorbeelden van buffetten die je thuis kunt laten bezorgen:

 1. Hollands buffet of stamppottenbuffet
 2. Een Italiaans / Spaans Buffet met kleine hapjes / tapas
 3. Een Chinees / Aziatische buffet
 4. Een Duits/Oostenrijks buffet

Hapjes en drankjes thuis laten bezorgen

Wanneer je een groep mensen thuis ontvangt dan is het natuurlijk zaak dat je voldoende hapjes en drinken in huis hebt. Drinken kan je nog eenvoudig zelf kopen bij de supermarkt. Een aantal kratten bier, een paar flessen wijn, wat frisdrank en je bent al een eind op weg. Maar bij een goed feestje horen natuurlijk ook hapjes. Heb je geen tijd en/of zin om dit allemaal zelf klaar te maken? Kies dan voor hapjes aan huis. Laat een lekkere hapjesschaal aan huis bezorgen met de lekkerste stukken kaas, worst, olijven, ham, enzovoort. 

 • gehaktballetjes
 • grillworst (met kaas)
 • oude en jonge kaas
 • leverwors
 • kookworst
 • katenspek
 • ham met monchou
 • kipfilet met ananas
 • fuet
 • wraps
Wat is catering op locatie?

Met catering op locatie wordt bedoeld dat de cateraar eten, drinken en andere benodigdheden bezorgt op een eigen feestlocatie. Het alternatief is dat je een feestje of evenement houdt in een feestzaal of partycentrum van de cateraar zelf.

Wat zijn de kosten van catering op een externe plek?

Hapjes op locatie laten bezorgen kan vanaf €1,00 per hapje. Een buffet is er vanaf €17,50 per persoon. Dit is exclusief bezorgkosten. Deze kosten liggen rond de €50,00 per bestelling, maar dit hangt af van de cateraar. Vanaf een drempelbedrag van zo’n €200 betaal je normaal gesproken geen bezorgkosten.

Wat kan ik allemaal op locatie laten bezorgen?

Alles wat bij een goed of evenement of een feest hoort. Dus dat blijft niet bij hapjes, drankjes, en eventueel een buffet. Maar denk ook aan andere benodigdheden. Bijvoorbeeld (sta)tafels, stoelen, geluid, licht, beamer, enzovoort.