Catering aan huis

Bestel direct bij de online cateraar

OFFERTE AANVRAGEN

Geeft jij thuis een feestje? Dan moet er natuurlijk heel veel geregeld worden. Of het nou gaat om een verjaardag, een jubileum, een afstudeerfeest of een andere festiviteit; catering aan huis biedt de oplossing. De cateraar kan namelijk in alles voorzien. Van stoelen en tafels, tot lopende buffetten en BBQ’s. Zo goedkoop mogelijk, zo luxe mogelijk of iets er tussen in. Je kunt je bestelling eenvoudig plaatsen via de online catering met bezorgservice bij je thuis.

Thuis een feest vieren

Hoe leuk is dat; je hebt wat te vieren en wilt daarvoor niet naar een restaurant of externe locatie, maar gewoon lekker bij thuis, in de tuin of op de straat. Samen met de cateraar kun je dan gaan kijken wat je allemaal nodig hebt om jouw feest tot een succes te maken. Kies je voor losse hapjes, een koud buffet, een warm buffet of juist tapas of een stamppotten walking diner? Wil je uitsluitend eten bestellen of ook drankjes en meubilair? Jij weet het beste wat de thuiscateraar allemaal moet brengen. Maak daarom eerst een plan voor jezelf en bepaal wat je nodig hebt.

Hoeveel ruimte heb ik nodig in huis?

Als je thuis een feest met eten gaat vieren heb je voldoende ruimte nodig. In de eerste plaats om de gasten kwijt te kunnen met stoelen, tafels (en wellicht statafels). Maar daarnaast ook om de buffetten (schalen en verwarmde bakken), borden en het bestek kwijt te kunnen. Ga je BBQ’en dan zul je ook buiten voldoende ruimte moeten hebben. Wellicht kun je in dat geval ook kiezen voor een extra partytent en terrasheaters. De cateraar kan dit allemaal verzorgen. Hieronder vind je enkele populaire arrangementen:

1. Buffet aan huis

Het meest populaire arrangement voor thuis is wel het buffet. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en smaken. Wat dacht je van een Hollands buffet, stamppotten, Italiaans, Spaans, Oostenrijks of Duits? Je hebt volledige vrijheid in het aantal gerechten en kunt zoveel bestellen als je wilt. Zowel voorgerechten als hoofdgerechten (koud en warm). Indien je ook een dessert wilt zijn er speciale ijsbuffetten met heerlijke nagerechten.

2. BBQ aan huis

De barbecue aan huis wordt ook door steeds meer Nederlanders online besteld. Je kiest een vleespakket, voert het aantal personen in en kunt direct bekijken wat de kosten zijn inclusief bezorging in huis. De cateraar kan ook alle spullen weer bij je ophalen als het feestje is afgelopen (vaak de volgende dag) en zelfs zorgen voor de afwas / schoonmaak.

3. Hapjes & Tapas aan huis

Wil je het allemaal iets kleiner houden en geen grote maaltijden en gerechten serveren? Dan kun je kiezen voor hapjesschalen en tapas. Verrukkelijke grote snack-schalen met daarop voor iedereen wel wat lekkers. Van kaas en worst tot wraps en verschillende soorten gezonde groentesnacks (vegetarisch). Ze zijn te bestellen in verschillende groottes en prijscategorieën.

4. Cateraar met kok aan huis

Tijden je tuinfeest, bruiloft of buurtbarbecue volledig uitpakken? Kies dan voor een chefkok aan huis. De cateraar levert dan al het personeel dat nodig is om de cateringopdracht tot een succes te maken. Ook bediening en schoonmakers / afwassers. Door middel van live-cooking worden de gasten verwend door professionele koks. Maximale versheid en een geweldige beleving. Alle zorg wordt op die manier uit handen genomen zodat jij je kunt richten op de gasten.